Αθλητικό Γήπεδο Μπαλόνι

Αθλητικό Γήπεδο Μπαλόνι

Το Αθλητικό Γήπεδο Μπαλόνι είναι ένα ειδικό γήπεδο σχεδιασμένο για να παίζονται αθλήματα όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, βόλεϊ και άλλα αντίστοιχα αθλήματα στον εσωτερικό χώρο. Αυτό το είδος αθλητικού γηπέδου είναι ιδανικό για αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή σε περιπτώσεις κακοκαιρίας, όπου η παροχή εξωτερικού χώρου δεν είναι δυνατή.

Το Αθλητικό Γήπεδο Μπαλόνι κατασκευάζεται με μια ειδική μεμβράνη, η οποία δημιουργεί μια μεγάλη εσωτερική χωρητικότητα. Η μεμβράνη αυτή συνήθως κατασκευάζεται από ανθεκτικά υλικά, όπως PVC, το οποίο παρέχει αντοχή στις καιρικές συνθήκες και παρέχει ανθεκτικότητα κατά την διάρκεια της χρήσης του γηπέδου.

Το Αθλητικό Γήπεδο Μπαλόνι προσφέρει ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για τους αθλητές και τους θεατές, και παρέχει την κατάλληλη υποδομή για τη διεξαγωγή των αγώνων. Επιπλέον, το γήπεδο μπορεί να ενισχύσει το αθλητικό πνεύμα και την αίσθηση κοινότητας μεταξύ μεταξύ ανθρώπων

Αθλητικό Γήπεδο Μπαλόνι
Play Video

Λεπτομέρειες

Πελάτης: Basketball Airdome SKG
Ετός: 2002
Τοποθεσία: Θέρμη Θεσσαλονίκη

Αθλητικό Γήπεδο Μπαλόνι

Κατασκευή ενός αθλητικό γήπεδο μπαλόνι (Airdome Skg) πρωτοποριακού χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Για λογαριασμό της  BasketBall Dome IKE  κατασκευάσαμε έναν νέο χώρο που υπάρχουν 3 σύγχρονα  γήπεδα Basket με παρκέ σε κλειστές εγκαταστάσεις.
Οι χώροι αυτοί κατασκευάστηκαν με την μορφή τύπου μπαλονιού (αερόθολοι). Η αδειοδότηση  γίνεται  με άδεια ΕΕΜΚ. 
Το αθλητικό γήπεδο μπαλόνι τροφοδοτείται με αέρα και με την υποστήριξη σύστηματος λέβητα αερίου μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σε θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες. 
Με την βοήθεια Ψύκτη καλύπτουμε τις ανάγκες σε δροσισμό στον χώρο.
 Σε αντίστοιχο περιβάλλον μπορούμε να στεγάσουμε γήπεδα tennis, volley, padel ή αίθουσες χορού.
Τα οφέλη: Σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 5 μηνών μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς οποιαδήποτε γήπεδο, σε όποια διάσταση επιθυμείτε εσείς, πλήρη λειτουργική.
Γήπεδο Μπαλόνι airdome skg P2D.GR