Βιομηχανικά Κτίρια

Βιομηχανικά  κτίρια που έχουν κατασκευαστεί από την P2D Design and Construction είναι:

  •           Εγκατάσταση συστημάτων μεταφοράς
  •           Εγκατάσταση Σιλό για αποθηκευση σιτηρών
  •           Εγκατάσταση γραμμών παραγωγής 
  •           Αποθήκες logistic
  •           Κτίρια αποθηκών με ράφια
  •           Βιοτεχνικά κτίρια

Η ομάδα της P2D  σχεδιάζει, κατασκευάζει και αδειοδοτεί οποιαδήποτε Βιομηχανικό κτίριο ζητηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τα βιομηχανικά κτίρια είναι ειδικά κτίσματα που καλύπτουν ειδικές ανάγκες, όπως η παραγωγή, η κατασκευή, η συναρμολόγηση,  η αποθήκευση και η διανομή προϊόντων κτίρια logistics.

Τα χαρακτηριστικά των κτιρίων αυτών ειναι συνήθως το ύψος τους και τα μεγάλα ανοίγματα. Θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι που θα τοποθετηθούν μεγάλα μηχανήματα με ισχυρές κατασκευαστικές και μηχανολογικές προδιαγραφές για να αντέχουν στις απαιτήσεις της βιομηχανικής δραστηριότητας. Μπορεί επίσης να διαθέτουν εξειδικευμένα μηχανήματα, όπως πλατφόρμες φόρτωσης, γερανούς ή συστήματα μεταφοράς, ανάλογα με τις ανάγκες της βιομηχανίας που εξυπηρετούν. Η σχεδίαση και η κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της βιομηχανίας που εξυπηρετούν,  τους τοπικούς κανονισμούς για το κτίριο και το κλίμα και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες της περιοχής.

Τα βιομηχανικά κτήρια εξοπλίζονται με συστήματα φωτοβολταϊκών  στην οροφή τους ώστε να μειώνεται το κόστος της ενέργειας κατά την λειτουργία τους.

Οι Μηχανικοί της P2D με συνεχή επιμόρφωση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, εφαρμόζει με επιτυχία τις νέες τεχνολογίες στα νέα βιομηχανικά κτίρια,
προκειμένου να υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας και μακροπρόθεσμη απόδοση και απόσβεση των επενδύσεων για τους πελάτες μας.

Βιομηχανικές αποθήκες

Οι βιομηχανικές αποθήκες τυπου κινητού κτιρίου μπορούν να μεταβάλλουν τις διαστάσεις τους,  με μεταλλικό σκελετό εσωτερικά και  επενδυμένο περιμετρικά με pvc αντοχής σε οικονομικές τιμές.

Με άδεια μικρής κλίμακας και χωρίς να μετράει στον συντελεστή δόμησης ή κάλυψης είναι η ιδανική λύση για να έχετε την αποθήκη που χρειάζεστε σε σύντομο χρόνο.

Υποσταθμός Μέσης Τάσης - Οικίσκος ΜΤ

Eγκατάσταση και σύνδεση υποσταθμού Μέσης Τάσης σε κτίριο που οι ανάγκες σε ρεύμα είναι συνεχώς αυξανόμενες όπως και σε φωτοβολταϊκά πάρκα

Οι εργασίες που περιλαμβάνει η εγκατάσταση ενός τέτοιου σταθμού  είναι εκσκαφή για την όδευση των σωληνώσεων και καλωδίων, κατασκευή δικτύου γείωσης και σύνδεση με το δίκτυο της Μέσης Τάσης της ΔΕΔΔΗΕ.

Γραμμή Παραγωγής

 Μοντάρισμα και συναρμολόγηση νέας γραμμής παραγωγής αλουμινίου με την μέθοδο της προ-ανοδίωσης Pre-anodizing 2 in 1. Η επεξεργασία αυτή δίνει καλύτερη αντοχή στα εξωτερικά κουφώματα. 

Υλοποίηση νέας γραμμής σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατασκευή δικτύου μεταφοράς ραγών αλουμινίου – conveyor belt. Πέρασμα από φούρνους και από σημεία βαφής και στεγνώματος για το ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Κτίρια Logistics

Κατασκευή Εφοδιαστικού Κτιρίου Logistics στην ΒΙ ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ  για τον εφοδιασμό των καταστημάτων μεγάλης αλυσίδας super market. Οι χώροι αποτελούνται από  ψυγεία βαθιάς κατάψυξης, ψυγεία συντήρησης και χώρων ξηράς  αποθήκευσης.

Η/Μ Δίκτυα σε Βιομηχανικό Κτίριο

Κατασκευή Μόνιμου Υδροδοτικού Δικτύου σε εργοστάσιο στην Αιτωλοακαρνανία. Ιδιαιτερότητα,  η πιστοποιημένη στήριξη από τον σκελετό του κτιρίου και τα μεγάλα ανοίγματα μεταξύ των κολώνων.  

Ολισθαίνων Ξυλότυπος (slip form)

Κατασκευή κτιρίου με την μέθοδο του ολισθαίνοντος ξυλοτύπου (slip form).  Η μέθοδος αυτή είναι μια μέθοδος γρήγορης και οικονομικής κατασκευής κατασκευών από σκυρόδεμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους έργων συνήθως κατασκευής πύργων μεγάλου ύψους.