Βιομηχανικά Κτίρια

Η πολυετής εμπειρία της P2D σε έργα στον τομέα των κατασκευών κτιρίων καθώς και των βιομηχανικών έργων, με συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, μας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε με επιτυχία αυτές τις τεχνολογίες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε εξοικονόμηση ενέργειας και μακροπρόθεσμη απόδοση επενδύσεων για τους πελάτες μας.
Η κατασκευή περιλαμβάνει:
Εγκατάσταση συστημάτων μεταφοράς
Εγκατάσταση Σιλό
Εγκατάσταση γραμμών παραγωγής
Τα βιομηχανικά κτίρια αναφέρονται σε κτίρια που χρησιμοποιούνται για βιομηχανικούς σκοπούς, όπως η παραγωγή, η κατασκευή, η αποθήκευση και η διανομή προϊόντων κτίρια logistics. Αυτά τα κτίρια συνήθως είναι μεγάλα και υψηλά, με ισχυρές κατασκευαστικές και μηχανολογικές προδιαγραφές για να αντέχουν στις απαιτήσεις της βιομηχανικής δραστηριότητας.

Τα βιομηχανικά κτίρια σχεδιάζονται για να είναι λειτουργικά και αποδοτικά, με χαρακτηριστικά όπως υψηλές οροφές, μεγάλους ανοιχτούς χώρους και εξειδικευμένες υποδομές για ηλεκτρισμό, νερό και διαχείριση αποβλήτων. Μπορεί επίσης να διαθέτουν εξειδικευμένα χαρακτηριστικά, όπως πλατφόρμες φόρτωσης, γερανούς ή συστήματα μεταφοράς, ανάλογα με τις ανάγκες της βιομηχανίας που εξυπηρετούν.
Η σχεδίαση και η κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της βιομηχανίας που εξυπηρετούν, τους τοπικούς κανονισμούς για το κτίριο και το κλίμα και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες της περιοχής.

Κινητό Κτίριο

Κατασκευή βιομηχανικού κτιρίου ή βιομηχανικές αποθήκες που μπορούν να μεταβάλλουν τις διαστάσεις τους,  με μεταλλικό σκελετό εσωτερικά και  επενδυμένο περιμετρικά με pvc αντοχής σε οικονομικές τιμές.

Με άδεια μικρής κλίμακας και χωρίς να μετράει στον συντελεστή δόμησης ή κάλυψης είναι η ιδανική λύση για να έχετε την αποθήκη που χρειάζεστε σε σύντομο χρόνο.

Βιομηχανικός Υποσταθμός Μέσης Τάσης

Eγκατάσταση και σύνδεση υποσταθμού Μέσης Τάσης σε κτίριο που οι ανάγκες σε ρεύμα είναι συνεχώς αυξανόμενες όπως και σε φωτοβολταϊκά πάρκα

Οι εργασίες που περιλαμβάνει η εγκατάσταση ενός τέτοιου σταθμού  είναι εκσκαφή για την όδευση των σωληνώσεων και καλωδίων, κατασκευή δικτύου γείωσης και σύνδεση με το δίκτυο της Μέσης Τάσης της ΔΕΔΔΗΕ.

Βιομηχανικό Κτίριο

 Μοντάρισμα και συναρμολόγηση νέας γραμμής παραγωγής αλουμινίου με την μέθοδο της προ-ανοδίωσης Pre-anodizing 2 in 1. Η επεξεργασία αυτή δίνει καλύτερη αντοχή στα εξωτερικά κουφώματα. 

Υλοποίηση νέας γραμμής σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατασκευή δικτύου μεταφοράς ραγών αλουμινίου – conveyor belt. Πέρασμα από φούρνους και από σημεία βαφής και στεγνώματος για το ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Κτίρια Logistics

Κατασκευή Εφοδιαστικού Κτιρίου Logistics στην ΒΙ ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ  για τον εφοδιασμό των καταστημάτων μεγάλης αλυσίδας super market. Οι χώροι αποτελούνται από  ψυγεία βαθιάς κατάψυξης, ψυγεία συντήρησης και χώρων ξηράς  αποθήκευσης.

Βιομηχανικό Κτίριο

Κατασκευή Μόνιμου Υδροδοτικού Δικτύου σε εργοστάσιο στην Αιτωλοακαρνανία. Ιδιαιτερότητα,  η πιστοποιημένη στήριξη από τον σκελετό του κτιρίου και τα μεγάλα ανοίγματα μεταξύ των κολώνων.  

Ολισθαίνων Ξυλότυπος (slip form)

Κατασκευή κτιρίου με την μέθοδο του ολισθαίνοντος ξυλοτύπου (slip form).  Η μέθοδος αυτή είναι μια μέθοδος γρήγορης και οικονομικής κατασκευής κατασκευών από σκυρόδεμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους έργων συνήθως κατασκευής πύργων μεγάλου ύψους.