Βιομηχανικά Κτίρια

Κινητό Κτίριο

Κατασκευή βιομηχανικού κτιρίου ή βιομηχανικές αποθήκες που μπορούν να μεταβάλλουν τις διαστάσεις τους,  με μεταλλικό σκελετό εσωτερικά και  επενδυμένο περιμετρικά με pvc αντοχής σε οικονομικές τιμές.

Με άδεια μικρής κλίμακας και χωρίς να μετράει στον συντελεστή δόμησης ή κάλυψης είναι η ιδανική λύση για να έχετε την αποθήκη που χρειάζεστε σε σύντομο χρόνο.

Βιομηχανικός Υποσταθμός Μέσης Τάσης

Eγκατάσταση και σύνδεση υποσταθμού Μέσης Τάσης σε κτίριο που οι ανάγκες σε ρεύμα είναι συνεχώς αυξανόμενες όπως και σε φωτοβολταϊκά πάρκα

Οι εργασίες που περιλαμβάνει η εγκατάσταση ενός τέτοιου σταθμού  είναι εκσκαφή για την όδευση των σωληνώσεων και καλωδίων, κατασκευή δικτύου γείωσης και σύνδεση με το δίκτυο της Μέσης Τάσης της ΔΕΔΔΗΕ.

Βιομηχανικό Κτίριο ELVIAL

 Μοντάρισμα και συναρμολόγηση νέας γραμμής παραγωγής αλουμινίου με την μέθοδο της προ-ανοδίωσης Pre-anodizing 2 in 1. Η επεξεργασία αυτή δίνει καλύτερη αντοχή στα εξωτερικά κουφώματα. 

Υλοποίηση νέας γραμμής σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατασκευή δικτύου μεταφοράς ραγών αλουμινίου – conveyor belt. Πέρασμα από φούρνους και από σημεία βαφής και στεγνώματος για το ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Κτίρια Logistics

Κατασκευή Εφοδιαστικού Κτιρίου Logistics στην ΒΙ ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ  για τον εφοδιασμό των καταστημάτων μεγάλης αλυσίδας super market. Οι χώροι αποτελούνται από  ψυγεία βαθιάς κατάψυξης, ψυγεία συντήρησης και χώρων ξηράς  αποθήκευσης.

Βιομηχανικό Κτίριο Knauf

Κατασκευή Μόνιμου Υδροδοτικού Δικτύου στην νέα μονάδα παραγωγής γυψοσανίδων στο εργοστάσιο της Knauf στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας. Ιδιαιτερότητα,  η πιστοποιημένη στήριξη από τον σκελετό του κτιρίου και τα μεγάλα ανοίγματα μεταξύ των κολώνων.  

Ολισθαίνων Ξυλότυπος (slip form)

Κατασκευή κτιρίου με την μέθοδο του ολισθαίνοντος ξυλοτύπου (slip form).  Η μέθοδος αυτή είναι μια μέθοδος γρήγορης και οικονομικής κατασκευής κατασκευών από σκυρόδεμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους έργων συνήθως κατασκευής πύργων μεγάλου ύψους.